SimpleMentesLibres

(Simply Free Minds)

Una societat que crea materials per a l'ensenyança d’idiomes, divertits i inspiradors, dirigits a la construcció d'un bon caràcter , integritat i consciència del moment present.Compra les cartes 

BE NINJA

aquí

El nostre objectiu :

Volem construir un futur de lliurepensadors radicals. El principi és el de crear un nou món expressiu en el qual els nens i les nenes poden aprendre l'obertura i la presa de decisions responsables. En fer jocs atractius d'aprenentatge d'idiomes, volem contribuir a iniciar un sistema educatiu més conscient per a  les generacions actuals i posteriors.Qui som:

En Carlos(il·lustrador) i la Jaime(mestra) .

La Jaime va tenir la idea de crear aquest projecte després d'haver treballat durant els últims 20 anys amb nens i joves com a mestra, cuidadora i líder de tallers. Va percebre que el sistema actual no ofereix la inspiració per motivar els nens a aprendre (??? no lliguen les frases)mentre es construeix el caràcter i consciència del moment present d'una manera divertida .

En Carles està obsessionat amb l'Anime japonès i és l'il·lustrador darrera de tots els dibuixos. Després de conèixer-se , aviat van descobrir un desig compartit de crear una forma més oberta d'ensenyar als nens les habilitats lingüístiques . Durant diversos anys han construït un arxiu de connexions de negocis , il·lustracions i tècniques d'ensenyament i ara estan disposats a compartir-les!
IL·LUSTRACIONS  ORIGINALS  D'CARLOS   INSPIRAT  PER  LES  LLEIS  DE  LA  NATURA  I  VALORS  UNIVERSALS  COM  LA  PACIÈNCIA,  EL  BALANÇ  I  LA  PRESÈNCIA.

 © SimpleMentesLibres 2015